Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Sondors παρουσίασε την καινούρια της ηλεκτρική μοτοσικλέτα την οποία ονομάζει Metacycle. Πρόκειται για ένα έργο τέχνης από αλουμίνιο με φανταστικές γραμμές, μικρές διαστάσεις και χαμηλό βάρος το οποίο δημιουργεί την αίσθηση φουτουριστικής μοτοσικλέτας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το δυνατό σημείο της μοτοσικλέτας είναι το σχέδιο του πλαισίου το οποίο είναι χυτό και στην περιοχή του Απίστευτος σχεδιασμός σε απίστευτη τιμή!“κινητήρα” έχει ένα τεράστιο κενό. Το βάρος είναι μόλις 91 κιλά, τα φωτιστικά σώματα έχουν τεχνολογία LED με τα φλας ενσωματωμένα, ενώ στο πάνω μέρος του πλαισίου υπάρχει ειδική θήκη για το smartphone σου το οποίο φορτίζει ασύρματα. Τα φρένα είναι της Brembo, ενώ οι αναρτήσεις αποτελούνται από ένα ανεστραμμένο πιρούνι εμπρός πλήρως ρυθμιζόμενο και ένα μονό αμορτισέρ πίσω.

Θήκη για το smartphone σου με ασύρματη φόρτιση...
Τα έχει όλα αυτό το ηλεκτρικό δίκυκλο και σίγουρα συμφέρει…

Ο ηλεκτροκινητήρας PMAC Hub Motor του Metacycle έχει 14,5kW (20 ίπποι) μέγιστη απόδοση με τις Κάνε τις βόλτες σου με στιλ… Metacycleμπαταρίες να έχουν χωρητικότητα 4 kWh χαρίζοντας αυτονομία 130 χιλιόμετρα στη μοτοσικλέτα. Οι μπαταρίες επίσης είναι αποσπώμενες ενώ υπάρχει στον εξοπλισμό και ταχυφορτιστής για πολύ γρήγορη φόρτιση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι παραγγελίες της μοτοσικλέτας έχουν ξεκινήσει και οι πρώτες παραδόσεις θα γίνουν στο τέλος του 2021. Η τιμή είναι απίθανη καθώς αυτή η πανέμορφη μικρή μοτοσικλέτα κοστίζει κάτι παραπάνω από 4.000€!

Όμορφες όλες οι λεπτομέρειες του Metacycle

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ποιοτικά ηλεκτρικά scooter από την Daytona

Συνεργασία Interys-Ducati στα ηλεκτρικά οχήματα

Αποκτήστε e-Bike αποσύροντας το συμβατικό σας ποδήλατο

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης