Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

Πριν από λίγους μήνες πραγματοποιήσαμε γύρισμα στο στρατιωτικό αεροδρόμιο στο Τατόι με μία McLaren. Έξοδο με 300χλμ./ώρα χωρίς να  τραυματιστεί κανείς…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατά τη διάρκεια γυρισμάτων που κάναμε για λογαριασμό του zougla.gr είχαμε έξοδο με το super car των εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ που είχε ως αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να υποστεί υλικές ζημιές ενώ οι επιβάτες βγήκαν χωρίς καμία γρατζουνιά.

Σημαντικό ρόλο έπαιξε το γεγονός ότι η δοκιμή έγινε σε κλειστό περιβάλλον και σε αεροδιάδρομο έπειτα από άδεια που μας είχε παραχωρήσει το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αποκόλληση ελαστικού

Η έξοδος έγινε με σχεδόν 300 χλμ./ώρα στο κοντέρ εξαιτίας αποκόλλησης του πίσω αριστερού ελαστικού. Παρά την υπερβολική ταχύτητα ο Σπύρος Πανόπουλος που βρισκόταν πίσω από το τιμόνι του βρετανικού super car κατάφερε να το σώσει και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα να ακινητοποιήσει το όχημα. Ο εν λόγω οδηγός διαθέτει πολύ μεγάλη εμπειρία σε τόσο υψηλές ταχύτητες καθώς συμμετέχει σε αγώνες Dragster σε πίστες του εξωτερικού και με αυτοκίνητα χιλιάδων ίππων.

Η ζημιά που έγινε στη McLaren επιδιορθώθηκε από την ελληνική εταιρεία Extreme Tuners και ήδη το αυτοκίνητο κυκλοφορεί στους ελληνικούς δρόμους σε ένα πολύ ιδιαίτερο και ξεχωριστό χρυσαφί χρώμα που… αλλάζει ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες και τον φωτισμό.

 

Διαβάστε επίσης: Η έξοδος της McLaren του Σπύρου Πανόπουλου με 300χλμ./ώρα

 

Μέρος των ανταλλακτικών που ήρθαν από το εξωτερικό για την επισκευή...

 

Εργασίες επισκευής στην χτυπημένη McLaren...

 

Ο Σπύρος Πανόπουλος στην ανανεωμένη McLaren των 1.400 ίππων

 

Ελάχιστές είναι οι McLaren που κυκλοφορούν στην Ελλάδα...

 

Πλέον το βρετανικό super car άλλαξε και χρώμα...

 

Η πλευρά που είχε χτυπηθεί...

 

Απλά επιβλητική...

 

Η αεροτομή του βρετανικού super car...

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης