Τρόφιμα και υγειονομικό υλικό στο Γηροκομείο Αθηνών από την Περιφέρεια Αττικής

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 31 Μαρτίου 2020, 21:02
Τρόφιμα και υγειονομικό υλικό στο Γηροκομείο Αθηνών από την Περιφέρεια Αττικής

Σημαντική ποσότητα υγειονομικού υλικού και τροφίμων για την ενίσχυση της προστασίας του νοσηλευτικού προσωπικού καθώς και των ηλικιωμένων που φιλοξενούνται στο Γηροκομείο Αθηνών, παρέδωσε σήμερα η Περιφέρεια Αττικής παρουσία του περιφερειάρχη Γ. Πατούλη.

Συγκεκριμένα, παραδόθηκαν 10.000 γάντια, 3.000 μάσκες και περίπου 650 συσκευασίες αντισηπτικού υλικού (gel αντισηπτικό των 80 και 500 ml και υγρά αντισηπτικά μαντιλάκια). Σε συνεργασία με την εταιρεία ΜΑΣΟΥΤΗΣ, παραδόθηκε ικανή ποσότητα τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης και υγιεινής (ζυμαρικά, φρυγανιές, ζάχαρη, αλάτι, καφές, υπνοσέντονα, κρεμοσάπουνα, μωρομάντηλα κ.α.) Το υλικό παρέλαβε ο διευθυντής του γηροκομείου Κ. Κεραμίδας.

Επίσης, με πρωτοβουλία του περιφερειάρχη Γ. Πατούλη, θα μεταβεί στο Γηροκομείο ομάδα ιατρών από το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής και ψυχολόγοι προκειμένου να παρέχουν υπηρεσίες ιατρικής και ψυχολογικής υποστήριξης.

Για το ζήτημα αυτό ο κ. Πατούλης επισήμανε «είμαστε στο πλευρό των ηλικιωμένων και του νοσηλευτικού προσωπικού. Τις δύσκολες αυτές ώρες είμαστε στη πρώτη γραμμή μιας εθνικής μάχης που απαιτεί συστράτευση και έμπρακτη αλληλεγγύη. Θα συνεχίσουμε να είμαστε στο πλευρό όλων των συμπολιτών μας, με όσα μέσα διαθέτουμε».

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 31 Μαρτίου 2020, 21:02