Στο πλατό της εκπομπής «Όλα για τη ζωή μας» βρέθηκε καλεσμένη η Έρρικα Πρεζεράκου, η οποία μίλησε για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια, τον θάνατο της ανιψιάς της, αλλά και τον ρόλο που έπαιξε η πίστη στον Θεό σε κομβικά σημεία της ζωής της.

Η καταξιωμένη αθλήτρια εξομολογήθηκε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Όλα όσα έχω κάνει εμπεριέχουν κυρίως πίστη. Όταν ξεκίνησα στα 25 να κάνω πρωταθλητισμό, όλοι έλεγαν ότι δεν ξεκινάει κανείς σε αυτή την ηλικία. Αλλά είχα τόση πίστη σε αυτό που ήθελα να κάνω, και αυτό με οδήγησε όπου με οδήγησε. Για την ανιψιά μου, την Αναστασία, νομίζω ότι δεν θα είχε γίνει ποτέ όλος ο αγώνας που έγινε αν δεν είχαμε πίστη ότι μπορεί να τα καταφέρουμε. Επίσης, αν δεν είχα πίστη μέσα, δεν ξέρω καν αν θα ήμουν ζωντανή αυτή στιγμή.

Πιστεύω πολύ στον Θεό, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν παρακολουθώ και όλες τις έρευνες της επιστήμης. Αλλά νομίζω πως ό,τι έχω κάνει στη ζωή μου έχει να κάνει με την πίστη μου στον Θεό. Πέρασα πολύ δύσκολα στην παιδική και στην εφηβική μου ηλικία και είχα πολλούς λόγους για να μην πιστεύω. Αλλά όταν καταλάβεις ότι αυτό είναι μια εξελικτική διαδρομή, όλα ξεκουράζονται μέσα σου».

Περισσότερα στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης