Ο Lewis Hamilton έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram θέλοντας να εκφράσει την ανησυχία του για την «εξαφάνιση της ανθρώπινης φυλής», εάν οι άνθρωποι συνεχίσουν να τρώνε ζώα.

«Είμαι λυπημένος από τη σκέψη του πού πηγαίνει αυτός ο κόσμος» έγραψε ο ίδιος σε ένα Instagram story που όμως αργότερα διέγραψε. Ο 32χρονος «βασιλιάς» της Formula προέτρεψε τους θαυμαστές του και με άλλα μηνύματα να «κάνουν κάποια έρευνα», να «βρουν συμπόνια» και να αποτρέψουν την «αποψίλωση των δασών, τη σκληρότητα στα ζώα και την καταστροφή του κλίματος». «Γίνετε Vegan, είναι ο μόνος τρόπος για να σώσουμε πραγματικά τον πλανήτη μας» πρόσθεσε στη σελίδα του Instagram. «Ειλικρινά αισθάνομαι παραίτηση από τα πάντα. Γιατί να ασχοληθούμε όταν ο κόσμος είναι ένα τέτοιο χάος και οι άνθρωποι δεν φαίνεται να νοιάζονται, θα κρατηθώ μακριά για να μαζέψω τις δικές μου σκέψεις. Σας ευχαριστώ όλους εσάς που ασχολείστε με τον κόσμο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπενθυμίζεται πως ο Hamilton έχει δηλώσει πριν από δύο χρόνια περίπου πως και ο ίδιος έχει ακολουθήσει τη vegan διατροφή, ενώ το καλοκαίρι άνοιξε και το πρώτο εστιατόριο με πιάτα αποκλειστικά για όσους ακολουθούν τη διατροφή αυτή.

Πηγή: govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης