Έχει αφήσει ”ιστορία” στην Eurovision, αφού οι χορογραφίες και η καλλιτεχνική επιμέλεια των τραγουδιστών που αναλαμβάνει έχουν γίνει πια… συνταγή επιτυχίας για το διαγωνισμό.

Μην ξεχνάτε ότι πέρυσι ανέλαβε την καλλιτεχνική επιμέλεια της ρωσικής συμμετοχής και του Ντίμα Μπιλάν, η οποία και κέρδισε την πρωτιά. Λογική ήταν, λοιπόν, η θερμή υποδοχή που του επεφύλασσαν οι Ρώσοι, όταν εκείνος έφτασε στη Μόσχα.

Την εκτίμησή τους στο πρόσωπο του Φωκά Ευαγγελινού την απέδειξαν και με την πρόταση που του έκαναν, να επωμιστεί εκείνος τη σκηνοθεσία της φετινής Eurovision που έχουν αναλάβει.

Πληροφορίες λένε ότι, όταν ο Φωκάς πήγε στην πρώτη πρόβα της ελληνικής συμμετοχής, οι υπεύθυνοι του διαγωνισμού και της ρωσικής τηλεόρασης έτρεξαν να τον υποδεχτούν και να του εκφράσουν το σεβασμό τους.

Ο Φωκάς, από την άλλη, το μόνο που τους ζήτησε είναι να φτιάξουν τα τεχνικά προβλήματα που επηρέασαν την πρώτη πρόβα του Σάκη και του είχαν ‘σπάσει τα νεύρα’!   

Δείτε την πρωτιά που ”χάρισε” ο Φωκάς στους Ρώσους πέρυσι:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης