Mία νίκη μακριά από την κατάκτηση του συνεχόμενου πρωταθλήματος στην Α1 χάντμπολ των ανδρών βρίσκεται ο Ολυμπιακός, καθώς κατάφερε να υπερασπιστεί την έδρα του και στον τρίτο τελικό απέναντι στην ΑΕΚ.

Πιο συγκεκριμένα οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν την Παρασκευή με 22-17 της «Ένωσης» στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη», κάνοντας έτσι το 2-1 στη σειρά των τελικών, που κρίνεται στις τρεις νίκες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ομάδα του Γιώργου Ζαραβίνα θα έχει την πρώτη ευκαιρία να πανηγυρίσει τον τίτλο την Τρίτη (28/5), στην αίθουσα «Γ. Κασσιμάτης» του ΟΑΚΑ, όπου από την πλευρά της η ΑΕΚ θα ψάξει με τη σειρά της την ισοφάριση.

Αν τα καταφέρει η «Ένωση» τότε οι δύο ομάδες θα επιστρέψουν την επόμενη Παρασκευή (31/5) στο Ρέντη, για τον 5ο και καθοριστικό αγώνα.

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Γιώργος Ζαραβίνας): Κρητικός 1, Τζηράς 1, Λέμος 2, Μούγιτς, Ρέινα 5, Τερλέτσκι, Κανδύλας 1, Σανίκης 1, Μπούμπαλο 1, Κόντης, Λιάπης 4, Τσιλιμπάρης, Άρσιτς, Αραπακόπουλος 5, Χάλαρης, Τσίλης 1

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΑΕΚ (Ανδρέας Τρουπής): Γεωργιάδης, Ζαμπούνης, Νικολαΐδης 1, Συγγάρης, Μπάλαζ 3, Ραντούλοβιτς, Αλβανός, Μπάγιος, Γιάκομπσεν, Παπαδιονυσίου, Δομπρής 3, Μυλωνάς, Νταρσουλάντ, Αργυρού 7, Παλεβίτσιους 3, Βραζάλιτσα

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης