Θέση για τον αγωνιστικό παραγκωνισμό του Πολ Πογκμπά στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, πήρε ο προπονητής της Εθνικής Γαλλίας, Ντιντιέ Ντεσάν, σε συνέντευξή του τη Δευτέρα (9/11) ενόψει των αγώνων των «τρικολόρ» με τη Φινλανδία (φιλικό), την Πορτογαλία και τη Σουηδία (Nations League), τονίζοντας πως ο Γάλλος μέσος «…δεν μπορεί να είναι ευχαριστημένος» με την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στην ομάδα του».

Ο Πογκμπά ξεκίνησε σε μόλις 4 από τους 7 αγώνες της Γιουνάιτεντ αυτή τη σεζόν στην Premier League και μόλις έναν από τους τρεις στο Champions League. Το μέλλον του στους «κόκκινους διαβόλους» παραμένει αβέβαιο, με τον ίδιο να επαναλαμβάνει τον περασμένο μήνα ότι «ονειρεύεται» να παίξει για τη Ρεάλ Μαδρίτης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Βρίσκεται σε μια δύσκολη κατάσταση με το σύλλογό του, όπου δεν μπορεί να είναι ευτυχισμένος, ούτε με τον χρόνο του παιχνιδιού, ούτε με τη θέση του» τόνισε ο Ντεσάν και πρόσθεσε: «Δεν είναι στην καλύτερη περίοδο του, είχε μια σειρά από τραυματισμούς και ο κορονοϊός τον “χτύπησε” αρκετά σκληρά. Πρέπει να βρει τον ρυθμό του.

Με μένα, δεν υπάρχει τέτοια ανησυχία. Όταν ένας παίκτης είναι… ανήσυχος στο κλαμπ του, προφανώς, είναι ευτυχής που παίζει για την ομάδα της Γαλλίας. Θα μου πει για τα συναισθήματά του κι επειδή τον γνωρίζω πολύ καλά, είμαι σίγουρος ότι θα ανταποκριθεί θετικά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης