Αποφάσισε να κάνει μια μεγάλη αλλαγή στη ζωή της και για αυτό τον λόγο φεύγει από την Αμερική, προκειμένου να κάνει μια νέα αρχή στην Αγγλία.
Η Lisa Marie Presley, κόρη του Elvis Presley, πήρε την απόφαση να πουλήσει το σπίτι της στην Καλιφόρνια έναντι πέντε εκατομμυρίων δολαρίων.
Το σπίτι διαθέτει συνολικά οκτώ υπνοδωμάτια, εννέα μπάνια και είναι μια έκταση περίπου οκτώ χιλιάδων τετραγωνικών.
Η 42χρονη τραγουδίστρια- στιχουργός, που ήταν παντρεμένη με τον θρύλο της pop μουσικής, Michael Jackson, φημολογείται πως μετακομίζει στο Λονδίνο λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και λέγεται πως βρίσκεται στην ηχογράφηση του τρίτου τους δίσκου.
Η Lisa βρέθηκε στο Λονδίνο τον Αύγουστο με τον τέταρτο σύζυγό της, τον 42χρονο Michael Lockwood, και τα μόλις 18 μηνών δίδυμα κοριτσάκια τους, Harper και Finley, προφανώς για να βρουν το νέο τους σπίτι.
Φημολογείται πως έχουν ήδη αγοράσει μια πολυτελή κατοικία κοντά στο Kent έναντι οκτώ εκατομμυρίων λιρών.
Διαβάστε επίσης: Lisa Marie Presley: «Εύχομαι να μπορούσα να είχα σώσει τον Michael»
Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 23 Οκτωβρίου 2010
Στο slide show που ακολουθεί θα πάρετε μια γεύση από το σπίτι





