Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του zougla.gr στην GoogleΣτη σύλληψη μιας υπεύθυνης μπαρ στην περιοχή των Μελισσίων προχώρησε η αστυνομία, χθες Σάββατο 24 Οκτωβρίου, καθώς, όπως διαπιστώθηκε σε αστυνομικό έλεγχο, το κατάστημα στη διάρκεια σχολικού πάρτι σέρβιρε αλκοόλ σε τέσσερις ανήλικους.
Ειδικότερα, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων πραγματοποίησαν έλεγχο στο νυχτερινό κέντρο, στο οποίο διοργανωνόταν «σχολικό φεστιβάλ». Οι τέσσερις ανήλικοι που ήπιαν ήταν ηλικίας 17 και 16 ετών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το σχολικό πάρτι ολοκληρώθηκε στις 10 χθες το βράδυ και χωρίς να παρατηρηθεί κάποιο πρόβλημα. Μετά τη λήξη του σχολικού πάρτι, το κατάστημα λειτούργησε κανονικά από τις 12 τα μεσάνυχτα.
Μετά την έναρξη της κανονικής λειτουργίας του καταστήματος, σε αστυνομικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε τέσσερις ανήλικους μαθητές Λυκείου είχε σερβιριστεί αλκοόλ. Σημειώνεται ότι γνωστός τράπερ είχε εμφανιστεί στο συγκεκριμένο κατάστημα το προηγούμενο βράδυ.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, τα παιδιά που είχαν καταναλώσει αλκοόλ δεν είχαν κάποιο πρόβλημα και κλήθηκαν οι γονείς τους να τα παραλάβουν. Η 45χρονη υπεύθυνη του καταστήματος κατηγορείται για παράβαση του νόμου περί προστασίας ανηλίκων από κατανάλωση καπνού και αλκοόλ.
