Μια από τις πρωταγωνίστριες της νέας σειράς «Κούκλες» του MEGA, η Ράνια Σχίζα, μίλησε για τους χαρακτήρες και την πλοκή του σίριαλ αλλά και για κάποια προσωπικά θέματα.
Για τις «Κούκλες» είπε:
«Ο τίτλος δεν έχει να κάνει αμιγώς με τη σημασία της όμορφης που αγγίζει τη ματαιοδοξία κάθε γυναίκας, αλλά και με το πόσο εύθραυστη είναι η φύση μας. Μία κούκλα μπορείς ανά πάσα στιγμή να τη σπάσεις. Έγκειται, λοιπόν, στο κατά πόσο αυτές οι γυναίκες αλλά και κάθε γυναίκα, κάθε άνθρωπος μπορεί να ορίσει τη ζωή του».
Για την ηλικία των …άντα είπε:
«Είναι οριακή, γιατί κάπου νιώθεις ότι είναι αργά για να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα, αλλά από την άλλη λες πως δεν είναι τόσο αργά, ώστε να πραγματοποιήσεις ή να ακυρώσεις μια επιθυμία. Η Μιμή τολμά και ζει το παραμύθι, μέχρι που ανακαλύπτει ένα αδύναμο αρσενικό».
Για τη γοητεία των γυναικών είπε:
«Αυτό που κάνει γοητευτικό έναν άνθρωπο είναι η αυτοπεποίθηση. Και δεν μπορείς να έχεις αυτοπεποίθηση, εάν δεν γνωρίζεις τον εαυτό σου και δεν έχεις συμφιλιωθεί με αυτό που είσαι».
Για τη σημασία της φιλίας είπε:
«Όλες οι σχέσεις είναι σημαντικές. Δεν πιστεύω στην αυτάρκεια».
ΠΗΓΗ: Τηλέραμα

