Η παραγωγή του «Master Chef» επεφύλαξε μια διαφορετική δοκιμασία στους διαγωνιζόμενους, όταν για τη δοκιμασία εκτός κουζίνας του παιχνιδιού τούς πήγε στο εργαστήρι ζαχαροπλαστικής του Στέλιου Παρλιάρου.
Ο ίδιος μίλησε για αυτή την εμπειρία στο περιοδικό «Τηλεθεατής».
«Γινόταν ένας μικρός πανικός! Έκαψαν κρέμες, καραμέλες, αλλά ήταν πολύ ωραίο το κλίμα και περάσαμε καλά».
«Ειδικά ένας παίχτης, τον οποίο έχω ξεχωρίσει, πιστεύω ότι πρέπει να ακολουθήσει τη ζαχαροπλαστική. Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι το πόσο πειθαρχημένα, ήρεμα και συλλογισμένα δουλεύει».
Από τη δοκιμασία καλύτερος αναδείχθηκε ο Γιάννης Αποστολάκης, ενώ τη χαμηλότερη βαθμολογία πήρε η Χρύσα Γεωργαράκου, η οποία στο χθεσινό επεισόδιο αποχώρησε.
Διαβάστε επίσης: Εκτός «Master Chef» η Χρύσα
Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 12 Δεκεμβρίου 2010

