Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Το τμήμα μηχανολογίας και ποιότητας της Seat MO αποφάσισε να βάλει δύσκολα στο ηλεκτρικό scooter της Το Seat MO έχει αυτονομία 137 χιλιόμετρα με την ισχύ να φτάνει τους 12 ίππους και τη ροπή στα 240Nm.ισπανικής φίρμας. Οι μηχανικοί της εταιρείας θέλοντας να διασφαλίσουν την σταθερή απόδοση του scooter αποφάσισαν να το δοκιμάσουν σε δύο διαφορετικές περιοχές οι οποίες φημίζονται στην Ισπανία για τις ακραίες καιρικές και κλιματολογικές συνθήκες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ηλεκτρικό scooter Seat MO eScooter 125 βρέθηκε στα βουνά της Baqueira Baret στην περιοχή της Lleida σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες της τάξης των -10 βαθμών Κελσίου με χιόνι και πάγο προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχει διαφορά στη φόρτιση ή κατανάλωση της μπαταρίας. Αμέσως μετά το ηλεκτρικό scooter μετακόμισε στην έρημο Tabernas της Almeria σε ακραίες συνθήκες υψηλής θερμοκρασίας και σκόνης.

Στις σκληρές συνθήκες των Πυρηναίων βρέθηκε το Seat MO.

Οι θερμοκρασίες εκεί άγγιξαν τους 45 βαθμούς Κελσίου πιέζοντας το scooter στο όριό του. «Πρέπει να H τιμή του MO 125 είναι στα 6.790€.διασφαλίσουμε ότι το επίπεδο φόρτισης δεν πέφτει δραματικά σε θερμοκρασίες κάτω από το μηδέν και την ίδια στιγμή η μπαταρία δεν υπερθερμαίνεται σε συνθήκες υπερβολικής ζέστης», ανάφερε ο Lucas Casanovas, Γενικός Διευθυντής της Seat MO. Στη διάρκεια των δοκιμών οι μηχανικοί είχαν τον έλεγχο της μπαταρίας, των εξαρτημάτων του scooter για να διασφαλίσουν ότι η πρόσφυση και οι αναρτήσεις δεν επηρεάστηκαν από τις δύσκολες συνθήκες κίνησης σε χώμα, χιόνι και άμμο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Χιόνια και κρύο άφησαν ανεπηρέαστο το ηλεκτρικό scooter.

Σημαντικό επίσης είναι το γεγονός ότι η μπαταρία αποδείχτηκε πολύ καλά προστατευμένη από τα στοιχεία της φύσης όπως βροχή και σκόνη. «Η μπαταρία προσφέρει ολοκληρωμένη προστασία από τη σκόνη και το σφράγισμα της είναι ικανό να αντέξει για 30 λεπτά σε νερό ενός μέτρου χωρίς να καταστραφεί. Το Seat MO είναι ένα scooter που μπορεί να το ευχαριστηθεί κάποιος ανεξάρτητα από τον καιρό ή τις συνθήκες στο δρόμο», πρόσθεσε ο ισχυρός άνδρας της Seat MO.

Το ηλεκτρικό scooter της Seat μπορείτε να το βρείτε στο δίκτυο συνεργατών της Seat MO.

Το βίντεο από τις δοκιμές του Seat MO.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Φτάνουν τα 800€ για επιδότηση ηλεκτρικής μοτοσικλέτας; Μάλλον, όχι!

Ξεκίνησαν οι παραδόσεις των ηλεκτρικών οχημάτων στην Αστυπάλαια

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης